Training
Gratis Workshop ‘De impact van een ingrijpende gebeurtenis’

VOL = VOL!  - Nog 2 plekken beschikbaar

Binnen de beveiligingsbranche komen medewerkers tijdens het werk gemiddeld meer in aanraking met ingrijpende gebeurtenissen, zoals agressie- en intimidatie-incidenten, dan de gemiddelde werknemer in Nederland. Enerzijds weet je dit als beveiliger en weet je met dit type incidenten om te gaan, anderzijds blijf je natuurlijk nog altijd een mens binnen het beveiligingsuniform. Ingrijpende gebeurtenissen kunnen dan ook best impact hebben op een beveiliger en daarmee ook op zijn omgeving.

De workshop ‘De impact van een ingrijpende gebeurtenis’ van ARQ IVP gaat in op deze impact en op de psychosociale gevolgen die dit met zich mee kan brengen. Er wordt aandacht besteed aan het verloop van een normaal verwerkingsproces en bijbehorende normale stressreacties na een abnormale gebeurtenis. Ook wordt ingegaan op hoe dit verwerkingsproces te monitoren en welke signalen zouden kunnen wijzen op gestagneerde verwerking.

De workshop is bestemd voor HRM, P&O en leidinggevenden. Op 5 juli vindt een workshop over dit onderwerp plaats voor beveiligers zelf.

Type
Training
Start datum
08-06-2021
Start tijd
09.30 uur
Eind tijd
12.00 uur
Locatie
Digitaal via Zoom
Prijs
Gratis

Schrijf je in