Basisopleiding Planner
Een goede planner kan het verschil maken tussen winst en verlies, tussen gemotiveerde en gedemotiveerde medewerkers

Basisopleiding Planner Beveiliging

 

De planner neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen het beveiligingsbedrijf. Door het ontwerpen van een goede planning kan hij of zij het verschil maken tussen winst en verlies, tussen gemotiveerde en gedemotiveerde medewerkers. Dit is dan ook de reden dat het opleidingsfonds de Basisopleiding Planner Beveiligingsbranche verzorgt. De opleiding is in handen van een gerenommeerd opleidingsinstituut.

De opleiding is specifiek bestemd voor personeelsplanners uit de beveiligingsbranche en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Rol van de planner
  • Wat wordt in de cao geregeld
  • Arbeidstijdenwet
  • Werktijden ergonomie
  • Capaciteitsplanning
  • Ontwerpen van een rooster
  • Verschillende vormen van roosters
  • Roosterefficiency

 

De opleiding duurt zeven dagen, tussen elke opleidingsdag zit een periode van twee weken. De deelnemersgroep bestaat uit maximaal 14 personen. Tijdens de opleiding wordt de theorie aan de hand van oefeningen en cases interactief gepresenteerd. Tevens is er ruimte voor discussie en het uitwisselen van ervaringen. Twee weken na de laatste cursusdag vindt het SVPB-examen Basisopleiding Planner Beveiligingsbranche plaats. Deelnemers aan de opleiding worden automatisch aangemeld voor het examen.

Cursisten die slagen voor het SVPB examen krijgen een persoonsgebonden certificaat Personeels Planner Beveiligingsbranche van de SVPB. Cursisten die gezakt zijn kunnen rechtstreeks bij de SVPB een aanvraag indienen voor een herexamen.

U geniet van een forse korting als u zich via Beveiligingsbranche.nl aanmeldt voor deze opleiding. Als u zich bij een commerciële aanbieder aanmeldt, dan betaalt u al snel aanzienlijk meer voor deze opleiding. De opleiding wordt voor het scherpe tarief van € 1.150,-- (excl. btw) aangeboden. Lees voor meer informatie de cursusvoorwaarden (pdf).