Veiligheid raakt iedereen
Van en voor beveiligers

Veiligheid raakt iedereen

Veiligheid raakt iedereen. Dat is de boodschap van de beveiligingsbranche waarmee we laten zien wat het werken in de beveiliging inhoudt. De markt en de branche zelf zijn sterk in beweging, we hebben iets te vertellen. Aan de opdrachtgevers, aan de mensen die dagelijks beveiligers tegenkomen en aan elkaar. Namelijk dat Veiligheid iedereen raakt.

Facebook Veiligheid raakt iedereen

Regelmatig posten we berichten en uitdagingen op de facebookpagina Veiligheid raakt iedereen. Veel beveiligers liken ons of doen mee aan onze uitdagingen. 

V-factor =  ambassadeur beveiligingsbranche

Belangrijke schakel zijn de beveiligers zelf. Hun optreden bepaalt het dagelijkse beeld. Sinds 2013 organiseren we elk jaar de V-factor voor beveiligers die actief inspelen op de omgeving en sterk zijn in communicatie. Sociale vaardigheden zijn belangrijk in het beveiligingswerk. Door mee te doen met V-factor laten beveiligers zien hoe zij in hun vak staan. De winnaar wint een iPad!

Melle Velema winnaar V-factor 2017

Bij de start van de Week van de Veiligheid is de winnaar van de V-factor bekend gemaakt. Hoewel de jury de drie finalisten evenveel ambassadeur voor het vak vinden, kan er maar 1 winnen. Lees meer.

  

Bezoek de Facebookpagina