Collectieve zorgverzekering 2017

 

Het Servicecentrum heeft via VGZ een nieuwe zorgcollectiviteit tot stand gebracht, met hoge premiekortingen voor werkgevers en medewerkers in de Beveiligingsbranche.

De nieuwe zorgcollectiviteit start op 1 januari 2017. De komende maanden kunnen werkgevers en hun medewerkers in onze branche zich hiervoor aanmelden.

Kortingen

De premiekortingen op de zorgcollectiviteit zijn:

  • Basisverzekering VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze 10%
  • Aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best 20%
  • Aanvullende tandverzekeringen 10%

Ook is er een mogelijkheid om voor een kleine vergoeding een extra pakket af te sluiten waarbij u bij de aanvullende pakketten Beter en Best tot maximaal € 1.000,- fysiotherapie vergoed krijgt.

Al een collectiviteit bij VGZ

Heeft u al een collectieve zorgverzekering bij VGZ, dan kunt u aansluiten bij het branche-initiatief. Bij uw collectiviteit gaat dan dezelfde hoge korting gelden. Wilt u dit, neem hierover dan contact op met VGZ.

Extra’s voor medewerkers

Bij de zorgverzekering biedt VGZ medewerkers een aantal extra’s, zoals persoonlijk zorgadvies en wachtlijstbemiddeling, ondersteuning bij mantelzorg, gespreid betalen van het eigen risico, de Vakantiedokter en géén eigen risico bij gebruik van voorkeursgeneesmiddelen.

Extra’s voor werkgever en medewerkers

In combinatie met de zorgverzekering biedt VGZ werkgevers en medewerkers ook middelen om de vitaliteit en inzetbaarheid te verbeteren. Dit bestaat uit toepassingen voor het vergroten van zelfmanagement en VGZ Bedrijfszorg voor snelle hulp bij klachten en verzuim. Heeft u interesse, dan kunt u ook hierover rechtstreeks met VGZ contact opnemen.

Ga naar de website vgz.nl/beveiligingsbranche voor verdere informatie over het zorgcollectief voor de Beveiligingsbranche.

De premies van de zorgcollectiviteit worden binnenkort bekend gemaakt.

Contactpersoon VGZ

Wilt u meer weten of met uw eigen zorgcollectiviteit aansluiten bij ons branche-initiatief, neem dan contact op met VGZ, via Key Accountbeheerder Erik Nijsten 06-42354788 erik.nijsten@vgz.nl of via Key Accountmanager Irene Dalmaijer 06-53325790 irene.dalmaijer@vgz.nl