Collectieve zorgverzekering 2018

 

Het Servicecentrum heeft via VGZ ook in 2018 een gunstige zorgcollectiviteit voor werkgevers en werknemers in de beveiligingsbranche.

Korting voor het hele gezin

Naast ruime vergoedingen en extra dekking voor fysiotherapie krijgt u bij VGZ korting op uw premie. Dat geldt ook voor uw gezinsleden! Via Servicecentrum Particuliere Beveiliging is uw korting bij VGZ:

  • 10% op de VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze
  • 20% op de VGZ Aanvullend Goed, Beter en Best
  • 10% op de Tand Goed, Beter en Best

Voordelen voor medewerkers

  • Persoonlijk zorgadvies en wachtlijstbemiddeling
  • Ondersteuning bij mantelzorg
  • Gespreid betalen van het eigen risico
  • Géén eigen risico bij gebruik van voorkeursgeneesmiddelen.

Meld u op tijd aan

Wilt u ook profiteren van de voordelen van deze branchecollectiviteit bij VGZ? Meld u dan uiterlijk 31 januari 2018 aan op www.vgz.nl/beveiligingsbranche. Belangrijk: zeg dan wel uw huidige zorgverzekering op vóór 31 december 2017. Sluit u voor 31 december 2017 een VGZ Collectieve zorgverzekering af, dan regelt VGZ de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Wel zo makkelijk.

Meer informatie

Kijk voor alle voordelen op www.vgz.nl/beveiligingsbranche.

Contactpersoon VGZ

Wilt u meer weten over de voordelen van VGZ voor u als werkgever of met uw eigen zorgcollectiviteit aansluiten bij ons branche-initiatief, neem dan contact op met VGZ: Desiree de Ronde op 06-42287942 of stuur een e-mail naar d.deronde@vgz.nl

Platform gezond leven

Hebt u het druk met werk, huishouden, kinderen en misschien ook met zorgen voor uw naasten? Is uw leven topsport? En vraagt u zich wel eens af: 'Hoe houd ik het goed in balans?' Dan helpen wij u graag met het platform Gezond Leven.

Elke werkgever die is aangesloten bij het Servicecentrum Particuliere Beveiliging (ongeacht of uw werknemers bij VGZ verzekerd zijn of niet) kan een toegangscode aanvragen via werken@beveilingsbranche.nl.

Meer info op: https://www.vgz.nl/beveiligingsbranche