Downloads

V-learning

Vakkennis op elk gewenst moment checken. Jezelf een toets afnemen. En een kijkje nemen in het publieke domein. Het opleidingsfonds biedt de gediplomeerde beveiliger een nieuwe,  digitale omgeving om altijd up-to-date te zijn. V-Learning is nu operationeel en  bereikbaar voor elke beveiliger. Lees voor meer informatie over V-learning en ervaringen van gebruikers. Er is ook een korte handleiding beschikbaar voor het gebruik van V-learning.

Subsidie

Subsidiekaart

Dit betreft een overzicht van de nu bestaande subsidies en voorzieningen aan bedrijven, die ten goede komen aan werknemers en werkzoekenden voor mobiliteit, algemene scholing, opdoen van werkervaring of het vinden van een baan.

Subsidie praktijkleren

Informatie over subsidie voor praktijkleren vindt u hier.

Model werkoverleg

Betrokken medewerkers die werken met passie en plezier zijn belangrijk. Dat is niet alleen goed voor de werksfeer maar ook voor de kwaliteit van hun werk. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk om te weten wat er speelt op de werkvloer, bijvoorbeeld door structureel werkoverleg te houden. Een goed werkoverleg is niet zo eenvoudig. Het Servicecentrum heeft daarom een model werkoverleg voor leidinggevenden ontwikkeld en een model werkoverleg voor werknemers.

Pensioen

Lees het pensioenreglement.

V-personeelswijzer

Direct Online bladeren in de V-personeelswijzer.

Training

Je verder ontwikkelen in de Beveiligingsbranche? Dat kan! De Beveiligingsbranche biedt de volgende twee trainingen aan tegen een gereduceerd tarief:

Situationeel Leidinggeven

Persoonlijke effectiviteit

Trainingsvoorwaarden