Duurzaam Meedoen
Bewustwording en noodzaak tot het ontwikkelen van talenten, vaardigheden en competenties voor huidige en toekomstige functies.

Waaraan doe jij mee in 2021?

Duurzaam Meedoen presenteert een compleet nieuw programma in 2021. Met experts, verrassende thema’s en… persoonlijke beloningen. Schrijf je nu in voor de bijeenkomsten. Bekijk de kalender met alle data hier.
Kijk zelf: voor elke professional in de beveiligingsbranche is iets te halen. Juist nu.
 
Natuurlijk wil je je verder ontwikkelen, op professioneel maar ook op persoonlijk vlak. Juist nu. Maar het is best lastig om stappen te zetten. Hoe begin je?
 
Duurzaam Meedoen maakt het je makkelijk. Je kiest een of meerdere bijeenkomsten die je – in eerste instantie online bijwoont. Direct na de bijeenkomst maak je kans op een persoonlijke bonus, een passend duurzaam meedoen-cadeau. En heb je meegedaan aan drie bijeenkomsten, dan heb je de Duurzaam Meedoen-box verdiend!

Kies uit bijeenkomsten rondom drie thema’s:

  • Mijn groeipad: Zet de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling.
  • Mijn geluk en gezondheid: Aan de slag met gezond eten, fit en vitaal zijn, een goede werk/privébalans, meer werkgeluk.
  • Mijn betere ik: Ervaar wat werken aan persoonlijke ontwikkeling jou oplevert.
     

Wat levert meedoen jou op?
Elke bijeenkomst brengt je tips en tricks om te werken aan jouw ontwikkeling. Experts spelen in op wat jou bezighoudt. Geen taaie theorie, we houden het liever praktisch. Meedoen betekent aan de slag gaan met jezelf. Waarom zou je wachten?

Noteer de data
Bekijk de kalender, maak een keuze en noteer de data vast in je agenda. Schrijf je alvast in voor de bijeenkomsten, zodat je op tijd uitgeroosterd kan worden! Ook prettig: als werkgever ontvang je verletkosten voor elke beveiliger die deelneemt aan een bijeenkomst.

Drie keer meedoen: ontvang de box
Wie drie bijeenkomsten bijwoont, krijgt drie smileys van Duurzaam Meedoen en wordt beloond met de Duurzaam Meedoen-box, een pakket met gezonde, inspirerende inhoud!

 

Blijf bij via de speciale nieuwsbrief  Word lid van onze LinkedIn groep