Duurzaam Meedoen
Bewustwording en noodzaak tot het ontwikkelen van talenten, vaardigheden en competenties voor huidige en toekomstige functies.

Uitnodiging Duurzaam Meedoen 12 november 2019. Doe je mee?

Hoeveel energie krijg je uit je werk? Welk cijfer geef je je gezondheid, je loopbaan, het dagelijks werkplezier? 

Meld je aan

Als je denkt dat er (nog) meer in zit, is dit het moment om daar iets aan te doen. Kom naar de eerste bijeenkomst ‘Duurzaam Meedoen’ van de beveiligingsbranche!

Deelname = gratis 

 

 

Duurzaam meedoen: Werk aan je eigen loopbaan!

Werken als beveiliger betekent werken in een wereld die sterk verandert. Technologie ontwikkelt zich in een enorm tempo, de maatschappij staat nooit stil. Dit betekent dat het vak verandert. Hoe ga je daarmee om?

De een kiest voor een cursus of extra training, de ander kiest voor een oplossing buiten de sector. Je talenten ontwikkelen kan voor iedereen iets anders zijn. Om je werk goed en gezond te blijven doen, telt ook je levensstijl mee. Let je op je gezondheid op het werk en in je privésituatie? Wat gaat goed en wat kun je verbeteren? Welke stappen kun je zetten en wat heb je daarvoor nodig? Uiteindelijk zit je zelf achter de knoppen en bepaal je zelf het verloop van je loopbaan.

Dit alles noemen we Duurzaam meedoen. De Beveiligingsbranche neemt initiatieven om jou te helpen fit, scherp en vitaal te blijven. Of je hierin te verbeteren. Hierin ligt een taak voor werknemers en werkgevers, we moeten het samen doen. Wie meedoet, blijft langer, gezonder en met meer trots en voldoening aan het werk!”