Duurzaam Meedoen
Bewustwording en noodzaak tot het ontwikkelen van talenten, vaardigheden en competenties voor huidige en toekomstige functies.

Ontwikkel jezelf: zet de volgende stap

Natuurlijk wil je je verder ontwikkelen, op professioneel maar ook op persoonlijk vlak. Hoe haal je meer uit je functie? Wil je (door)groeien? Jezelf verder ontwikkelen in bepaalde vaardigheden?

We helpen je om de antwoorden te vinden. Want om met plezier te blijven werken, is het zaak om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met een goed doortimmerd ontwikkelingsplan en bijpassende opleidingen. Ben je geen boekenwurm? Geen paniek, we bieden diverse mogelijkheden aan om je praktisch te laten opleiden of bijscholen. Een specialisme oppakken of de stap maken naar leidinggeven? De keuze ligt bij jou. In navolging op de online workshops van duurzaam meedoen wordt binnenkort gestart met een nieuw project gericht op de scholing van beveiligers in de beveiligingsbranche. Dit scholingsplan zal plaatsmaken voor de online workshops en is een vervolg op Duurzaam Meedoen van de beveiligingsbranche.

 

Blijf bij via de speciale nieuwsbrief  Word lid van onze LinkedIn groep