Duurzaam meedoen

Bewustwording en noodzaak tot het ontwikkelen van talenten, vaardigheden en competenties voor huidige en toekomstige functies

Ontwikkel jezelf: zet de volgende stap

Natuurlijk wil je je verder ontwikkelen, op professioneel maar ook op persoonlijk vlak. Hoe haal je meer uit je functie? Wil je (door)groeien? Jezelf verder ontwikkelen in bepaalde vaardigheden? 

We helpen je om de antwoorden te vinden. Want om met plezier te blijven werken, is het zaak om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met een goed doortimmerd ontwikkelingsplan en bijpassende opleidingen. Ben je geen boekenwurm? Geen paniek, we bieden diverse mogelijkheden aan om je praktisch te laten opleiden of bijscholen. Een specialisme oppakken of de stap maken naar leidinggeven? De keuze ligt bij jou.

In navolging op de online workshops van duurzaam meedoen wordt binnenkort gestart met een nieuw project gericht op de scholing van beveiligers in de beveiligingsbranche. Dit scholingsplan zal plaatsmaken voor de online workshops en is een vervolg op Duurzaam Meedoen van de beveiligingsbranche.

Terugblik online workshops

Onderstaand enkele ervaringen van beveiligers die hebben meegedaan aan workshops van Duurzaam Meedoen.

Mitchell Haan: Waag de sprong om te kunnen vliegen
Ralph Schurink: Zorg dat je energievreters vermijdt
Anne Stuiver: Kijk vooruit en let goed op jezelf
Wouter Koppen: Meerdere aha-momenten

Personal trainer Bart heeft 5 tips om vitaal te blijven

© Copyright 2021 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid