Scholingsvouchers

Wil jij je verder ontwikkelen en graag scholing volgen? Vraag dan gratis een scholingsvoucher aan

Aanmelden

Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) vindt het belangrijk dat beveiligers de mogelijkheid krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en biedt gratis scholingsvouchers aan ter waarde van maximaal € 2.000,-. De scholingsvouchers zijn geldig voor trainingen, cursussen en mbo-opleidingen die niet onder de verantwoording van de werkgever vallen. Opleidingen die niet aangevraagd kunnen worden zijn:
VCA, EHBO, rijbewijs c, code 95, beveiliger 2, beveiliger 3 (coördinator beveiliger), opleiding tot praktijkopleider, de plannersopleiding en de opleidingen die worden aangeboden door de beveiligingsbranche.

Voor wie

De scholingsvouchers zijn bedoeld voor beveiligers die: 

  • Werkzaam zijn bij een beveiligingsbedrijf die onder de cao Particuliere Beveiliging valt
  • Minimaal twee jaar werkzaam zijn in de beveiligingsbranche

Procedure aanmelding

Een scholingsvoucher aanvragen gaat heel eenvoudig. Bij de aanmeldpagina worden algemene gegevens gevraagd. Daarna kun je een keuze maken of je direct een scholingsvoucher voor een specifieke opleiding wil aanvragen of dat je eerst studieloopbaanadvies wil aanvragen. Bij aanmelding kun je ook aangeven of je gebruik wil maken van gratis studiebegeleiding. Wil je hier eerst nog over nadenken, dan kun je je ook later separaat hiervoor aanmelden.

Na het indienen van de aanvraag wordt deze beoordeeld door SFPB. Als je aanvraag akkoord is, dan ontvang je een bevestiging dat jij je mag inschrijven voor de opleiding. De opleider kan de factuur dan versturen naar SFPB.  

Reglement aanvragen scholingsvouchers

Download hier het reglement van de scholingsvouchers.

Aanmelden

© Copyright 2023 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid