Studiebegeleiding

Hulp nodig bij je studie? Vraag dan gratis studiebegeleiding aan

Aanmelden

Naast het aanvragen van scholingsvouchers kunnen beveiligers ook gebruikmaken van gratis studiebegeleiding. Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) werkt hiervoor samen met September Advies. September Advies is een frisse organisatie bestaande uit coaches en trainers die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen tijdens hun studie.

Ook als je al een studiekeuze hebt gemaakt en je bent gestart met je studie, kun je tegen een aantal dingen aanlopen. De insteek van studiebegeleiding door September Advies is simpel: Loop je vast met studeren of wil je dit voorkomen? Zij helpen je grip te krijgen op jouw studieresultaten.

Enkele voorbeelden waar zij zich met studiebegeleiding op richten zijn:

  • Omgaan met motivatieproblemen
  • Planning & structuur
  • Het verminderen van onzekerheid & faalangst

Voor wie

Beveiligers die een scholingsvoucher hebben aangevraagd en graag ondersteund willen worden bij hun studie. 

Procedure aanmelding

Bij de aanvraag van een scholingsvoucher kun je direct aangeven of je gebruik wil maken van gratis studiebegeleiding. SFPB koppelt jou dan aan de ervaren coaches van September Advies. In een aantal gesprekken helpen de coaches van September jou op weg om je studie zo goed mogelijk af te ronden.

Wil je gedurende de opleiding aanspraak maken op studiebegeleiding, dan is dit ook mogelijk. Je kunt je hier ook later voor aanmelden.

Aanmelden

© Copyright 2023 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid