Hoe werkt V-learning? Dit zijn de regels.

Hoe werkt V-learning? Dit zijn de regels.

 1. De werkgever vraagt bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging eenmalig een vouchercode aan. Vouchercodes kun je aanvragen door een email te sturen aan: opleiden@beveiligingsbranche.nl  
 2. De gebruiker registreert zich op https://vlearning.beveiligingsbranche.nl/ met de vouchercode die hij/zij via de werkgever heeft ontvangen.
 3. Bij deze registratie worden de volgende gegevens vastgelegd:
  1. Voornaam en achternaam
  2. Mailadres
  3. Functie
  4. Sector

Bovenstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor V-learning en worden daarbuiten niet gedeeld.

 1. Nadat de gebruiker zich geregistreerd heeft op de registratiepagina kan hij/zij inloggen op de persoonlijke pagina.Deze persoonlijke pagina is uitsluitend bestemd voor de gebruiker, de werkgever heeft geen inzage.
 1. De gebruiker kan op de persoonlijke pagina zelf de voortgang monitoren en certificaten uitdraaien.
 2. Statistieken met betrekking tot de voortgang en het gebruik van V-learning worden niet op persoonsniveau geanalyseerd en dienen uitsluitend voor de verbetering van het instrument V-learning.
 3. De gebruiker kan feedback geven door evaluatieformulieren in te vullen die bij verschillende modules zijn toegevoegd. Feedback wordt anoniem verwerkt om V-learning verder te verbeteren.
 1. De persoonlijke pagina van de gebruiker wordt na 6 maanden inactiviteit verwijderd en kan niet hersteld worden.
 2. Voor inhoudelijke vragen over V-learning kunt u contact opnemen met het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging: opleiden@beveiligingsbranche.nl
 3. Voor technische vragen kunt u ook terecht bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging. Wij sturen die vragen door naar inBrain, die technische problemen zo spoedig mogelijk probeert op te lossen.