Servicecentrum
Gratis interventies ‘Stoppen met roken’

Gratis te besteden gezondheidsbudget!

Het Servicecentrum Particuliere Beveiliging heeft een collectief contract met zorgverzekeraar VGZ. Dit collectief is voor bedrijven (en haar werknemers) die afdragen aan het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging. Kijk op https://www.beveiligingsbranche.nl/collectieve-zorgverzekering. VGZ helpt werkgevers en werknemers in de beveiligingsbranche met gezond en veilig werken, beheersing van ziekteverzuim en HRM-zaken. Werknemers maken gebruik van de aantrekkelijke collectieve zorgverzekering www.vgz.nl/beveiligingsbranche.

Gratis interventies ‘Stoppen met roken’
In 2019 wordt uit het collectieve contract een gezondheidsbudget uitgekeerd. Een beperkt aantal werkgevers in het collectief, mag het budget kosteloos gebruiken en kiezen uit deze 2 interventies:

  1. Marktkraam Stoppen met roken. Geschikt voor een vitaliteitsdag of een personeelsbijeenkomst (denk aan Stoptober). Voor hier voor meer informatie.

  2. Telefonische coaching Stoppen met roken. Geschikt voor de individuele medewerker die wil stoppen en een steuntje in de rug nodig heeft. Laat je medewerker dan via de telefoon begeleiden door ervaren coaches. Klik hier voor meer informatie. 

Reageer snel, want op = op

Heb je belangstelling of vragen? Neem contact op met Gepke Haringsma van Servicecentrum Particuliere Beveiliging via 0183 - 646 689 of werken@beveiligingsbranche.nl. Laat weten waar je belangstelling naar uitgaat en vermeld naam, bedrijf, contactpersoon, functie en telefoonnummer.
Het budget is beperkt! En aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst!

Bedrijven met een eigen contract met VGZ in bovenstaand collectief contract komen niet voor het gezondheidsbudget in aanmerking.