Hoe werkt V-learning? Dit zijn de regels.

Logo V-Learing

 

 1. De werkgever ontvangt vanuit het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging eenmalig een inlogcode die (ongeacht het aantal werknemers) verspreid kan worden binnen de organisatie. De werknemers kan zich met deze inlogcode registreren op https://vlearning.beveiligingsbranche.nl

 2. Bij deze registratie worden de volgende gegevens vastgelegd:
  1. Voornaam en achternaam
  2. Mailadres
  3. Functie
  4. Sector

Bovenstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor V-learning en worden daarbuiten niet gedeeld.

 

 1. Nadat de gebruiker zich geregistreerd heeft op de registratiepagina kan hij/zij inloggen op de persoonlijke pagina. Deze persoonlijke pagina is uitsluitend bestemd voor de gebruiker, de werkgever heeft geen inzage.
 1. De gebruiker kan op de persoonlijke pagina zelf de voortgang monitoren en certificaten uitdraaien.

 2. Statistieken met betrekking tot de voortgang en het gebruik van V-learning worden niet op persoonsniveau geanalyseerd en dienen uitsluitend voor de verbetering van het instrument V-learning.

 3. De gebruiker kan feedback geven door evaluatieformulieren in te vullen die bij verschillende modules zijn toegevoegd. Feedback wordt anoniem verwerkt om V-learning verder te verbeteren.
 1. De persoonlijke pagina van de gebruiker wordt na 6 maanden inactiviteit verwijderd en kan niet hersteld worden.

 2. Voor inhoudelijke vragen over V-learning kunt u contact opnemen met het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging: opleiden@beveiligingsbranche.nl

 3. Voor technische vragen kunt u ook terecht bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging. Wij sturen deze vragen door naar inBrain, die de technische problemen zo spoedig mogelijk probeert op te lossen.