Opleidingen Beveiligingsbranche
Werkgevers en werknemers zetten zich samen in voor de vakbekwaamheid en ontwikkeling van professionals in de beveiligingsbranche.

Opleiden

V-learning groeit en breidt uit

Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging breidt het online platform V-learning verder uit met modules over vakvaardigheden. Met de uitbreiding kunnen beveiligers hun kennis opfrissen en up-to-date houden. V-learning draagt bij aan het up-to-date houden van vakkennis, is interactief, opgezet vanuit modules en kosteloos te gebruiken. Heb je nog geen inlogcode? Vraag deze dan aan bij jouw werkgever. Wil je meer weten over
V-learning klik dan hier.

Herziening opleiding beveiliger niveau 2 en 3

Vanaf augustus 2021 zullen de volledig herziene opleidingen beveiliger 2 en beveiliger 3 van start gaan. In de nieuwe opleiding wordt meer aandacht besteedt aan proactief beveiligen en weerbaarheid.

Wil je hier meer over weten houdt dan deze website goed in de gaten voor meer nieuws.

Trainingen beveiligingsbranche zijn omgezet naar online trainingen

Vanwege de huidige corona maatregelen worden de trainingen van Situationeel leidinggeven online aangeboden via ZOOM. Wil je hier meer over weten kijken of aanmelden voor een training klik dan hier. Er zijn nog plekken beschikbaar.

Succesvolle bijeenkomst Duurzaam Meedoen

Op 28 september 2020 heeft de eerste online bijeenkomst Duurzaam Meedoen plaatsgevonden. In deze bijeenkomst zijn we aan de slag gegaan met persoonlijke doelstellingen op het gebied van gezondheid, collega`s motiveren of jezelf verder ontwikkelen. In deze bijeenkomst zijn ook twee workshops verzorgd. In de eerste workshop is ingegaan op tips om goede gesprekken te voeren en in de tweede workshop is ingegaan op voeding, slapen en gezondheid. Beveiligers hebben deze bijeenkomst als leerzaam en informatief ervaren, waarbij ze handvatten hebben gekregen die ze in de praktijk kunnen toepassen. Ben jij ook benieuwd naar wat deze bijeenkomst jou kan brengen kom dan naar de volgende bijeenkomst op donderdag 3 december 2020? Wil je meer informatie kijk dan op onze website of stuur je vraag naar opleiden@beveiligingsbranche.nl

Lees meer