Opleidingen Beveiligingsbranche
Werkgevers en werknemers zich samen in voor de vakbekwaamheid en ontwikkeling van professionals in de beveiligingsbranche.

Opleiden

Pensioeninformatie in V-learning

In vakkennis is nu ook de pensioeninformatie opgenomen. Neem gauw een kijkje bij vakkennis.

Herziening opleiding beveiliger niveau 2

In 2019 zal de opleiding beveiliger niveau 2 herzien worden. Het SBB (stichting beroepsonderwijs en bedrijfsleven) heeft de hulp ingeschakeld van experts uit zowel het onderwijs als uit de branche om input te leveren voor het nieuwe kwalificatiedossier die ten grondslag ligt aan de opleiding beveiliging niveau 2. Bij deze herziening wordt rekening gehouden met het niveau van de opleiding en aansluiting op de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt bij deze herziening ingespeeld op de nieuwste trends en ontwikkelingen vanuit de branche.

Subisidiepraktijkleren

De subsidiepraktijkleren is tot en met 2023 verlengd. Als werkgever kan je een subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student en een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten. Na afloop van de begeleiding kunt u uw begeleidingskosten indienen. De subsidie kan aangevraagd worden in de periode van 2 juni t/ m 16 september 2019.

V-learning

Vanuit de branche kan je gratis een inlogcode voor V-learning aanvragen. Ben je benieuwd naar deze omgeving. Neem dan een kijkje.

Lees meer