Opleidingen Beveiligingsbranche
Werkgevers en werknemers zetten zich samen in voor de vakbekwaamheid en ontwikkeling van professionals in de beveiligingsbranche.

Opleiden

Nieuwe V-learning

Een team van experts heeft voor alle beveiligers in de beveiligingsbranche een nieuwe V-learning ontwikkeld. Deze volledig vernieuwde V-learning is ontwikkeld voor en door beveiligers. Wil jij je verder ontwikkelen als beveiliger en je kennis up to date houden, dan is deze nieuwe V-learning echt wat voor jou. Vanaf medio mei 2020 gaat de nieuwe V-learning live. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Herziening opleiding beveiliger niveau 2 en 3

In 2020 zal de opleiding beveiliger niveau 2 en coördinator beveiliger niveau 3 herzien worden. Het SBB (stichting beroepsonderwijs en bedrijfsleven) heeft de hulp ingeschakeld van experts uit zowel het onderwijs als uit de branche om input te leveren voor het nieuwe kwalificatiedossier die ten grondslag ligt aan de opleiding beveiliging niveau 2 en coördinator beveiliger niveau 3. Bij deze herziening wordt rekening gehouden met het niveau van de opleiding en aansluiting op de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt bij deze herziening ingespeeld op de nieuwste trends en ontwikkelingen vanuit de branche.

Trainingen geannuleerd vanwege het coronavirus

De eerste training persoonlijke effectiviteit is op 10 maart 2020 succesvol van start gegaan met een groep enthousiaste deelnemers. Vanwege de overheidsmaatregelen inzake het coronavirus zijn de trainingen geannuleerd. Na het opheffen van de overheidsmaatregelen zullen de trainingen weer hervat worden.

Duurzaam Meedoen bijeenkomsten

Op dinsdag 12 november 2019 en dinsdag 3 maart 2020 hebben er twee succesvolle bijeenkomsten Duurzaam Meedoen plaatsgevonden. Medewerkers vanuit verschillende beveiligingsbedrijven zijn gezamenlijk aan de slag gegaan met persoonlijke of organisatorisch vraagstukken met betrekking tot Duurzaam Meedoen op het gebied van vitaliteit, eigenaarschap, werk- privébalans en ontwikkeling. Kom jij ook naar de bijeenkomsten die plaatsvinden op 9 juni 2020 of 28 september 2020? Meld je nu aan.

Lees meer