Pensioen in de beveiliging

Pensioenpremie 2021

In 2021 is de totale pensioenpremie 34,1% van de pensioengrondslag.

Pensioencontroles

Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) voert in opdracht van pensioencontroles uit voor het Bedrijfstakpensioenfonds Particuliere Beveiliging. De pensioencontroles staan apart van de cao-controles.

Informatie over uw pensioen

Op beveiligingspensioen.nl vindt u snel en makkelijk alle informatie over het pensioen. Werkgevers zorgen voor aanmelding van de beveiliger bij het Bedrijfstakpensioenfonds.

Kijk gerust eens rond op beveiligingspensioen.nl!

Voor wie geldt het pensioen in de beveiliging?
Beveiligers van 21 jaar of ouder, in dienst van een particuliere beveiligingsorganisatie, zijn aangesloten bij het Bedrijfstakpensioenfonds voor de particuliere beveiliging. Dit geldt niet voor beveiligers met een afroepcontract.

Pensioennieuws digitaal
Steeds meer informatie is op internet te vinden. En steeds meer organisaties versturen hun post digitaal. Ook Pensioenfonds Beveiliging gaat met de tijd mee. Sinds 2015 ontvangen u en uw werknemers digitaal informatie van het pensioenfonds.

Nieuwsbrief voor werkgevers: blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op pensioengebied? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Pensioenfonds Beveiliging. U ontvangt dan regelmatig per e-mail het laatste nieuws.

Nieuwsbrief voor werknemers: blijf op de hoogte van uw pensioen 

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Pensioenfonds Beveiliging. U ontvangt een aantal keren per jaar het laatste nieuws over uw pensioen en de gevolgen over wettelijke wijzigingen in uw mailbox. 

Meer informatie

U kunt naar de website beveiligingspensioen.nl of bellen met (werknemer) 050 - 582 19 24/(werkgever) 050 - 582 19 25.