Pensioen

Nu verdiepen in later

Informatie over uw pensioen

Op beveiligingspensioen.nl vind je snel en makkelijk alle informatie over het pensioen. Werkgevers zorgen voor aanmelding van de beveiliger bij het Bedrijfstakpensioenfonds.

Kijk gerust eens rond

Voor wie geldt het pensioen in de beveiliging?

Beveiligers van 21 jaar of ouder, in dienst van een particuliere beveiligingsorganisatie, zijn aangesloten bij het Bedrijfstakpensioenfonds voor de particuliere beveiliging. Dit geldt niet voor beveiligers met een afroepcontract.

Pensioennieuws digitaal

Steeds meer informatie is op internet te vinden. En steeds meer organisaties versturen hun post digitaal. Ook Pensioenfonds Beveiliging gaat met de tijd mee. Sinds 2015 ontvangen jij en je werknemers digitaal informatie van het pensioenfonds.

Pensioenpremie 2022

In 2022 is de totale pensioenpremie 32% van de pensioengrondslag.

Pensioencontroles

Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) voert in opdracht van pensioencontroles uit voor het Bedrijfstakpensioenfonds Particuliere Beveiliging. De pensioencontroles staan apart van de cao-controles.

Nieuwsbrief voor werkgevers

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op pensioengebied? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief van Pensioenfonds Beveiliging. Je ontvangt dan regelmatig per e-mail het laatste nieuws.

Aanmelden

Nieuwsbrief voor werknemers

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van Pensioenfonds Beveiliging. Je ontvangt een aantal keren per jaar het laatste nieuws over je pensioen en de gevolgen over wettelijke wijzigingen in je mailbox.

Aanmelden

Meer informatie

Je kunt naar de website beveiligingspensioen.nl of bellen met (werknemer) 050 - 5821924 / (werkgever) 050 - 5821925.

© Copyright 2023 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid