Psychische hulpverlening

 

 

Het Servicecentrum Particuliere Beveiliging is een samenwerking aangegaan met Cenzo voor het leveren van psychische hulpverlening. De zorg wordt zonder wachttijden ingezet bij een ervaren en gekwalificeerde hulpverlener (GZ-psycholoog, BIG geregistreerd) die zowel de intake als de behandeling verzorgt. De zorg is gericht op klachtherstel zowel privé als op het werk. In geval van verzuim keren medewerkers snel en verantwoord terug naar werk en/of de belastbaarheid en het functioneren van de medewerker verbeteren aanzienlijk. 80% van de medewerkers keert binnen zes weken terug naar het werk en na de behandeling zijn de klachten gemiddeld met maar liefst 85% gereduceerd. 

Cenzo heeft een landelijk dekkend netwerk van hulpverleners. 

Afspraken

Het Servicecentrum Particuliere Beveiliging heeft met Cenzo prijsafspraken gemaakt, waardoor u kwalitatief goede dienstverlening kunt verwachten tegen een scherpe prijs.

Ook kan Cenzo in de meeste gevallen de zorgverzekering van de medewerker aanspreken, waardoor de kosten van een interventie voor u als werkgever aanzienlijk lager uitvallen. 

Wanneer?

U kunt medewerkers bij Cenzo aanmelden in geval van psychische klachten, zoals bijvoorbeeld stress, schuldgevoelens, angst, paniek en depressieve gevoelens. Ook in geval van traumatische ervaringen op het werk kunt u goed terecht bij een Cenzo-psycholoog, die daar veel ervaring mee heeft.

Waarom?

Een vroege en tijdige aanpak van psychische klachten voorkomt uitval en verergering van de klachten en zorgt ervoor dat u snel weer opknapt! Indien u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Cenzo. Zij staan u graag te woord.