Reiskosten berekenen

In de cao Particuliere Beveiliging is het gebruik van het reiskostenprogramma voorgeschreven in artikel 47

Reiskostenprogramma

In de cao Particuliere Beveiliging is het gebruik van het reiskostenprogramma voorgeschreven in artikel 47. Het reiskostenprogramma gaat uit van de afstand woon-werkverkeer die je invoert en rekent aan de hand van de afgesproken vergoeding uit wat de werkgever aan de werknemer moet betalen. Het reiskostenprogramma is alleen voor bedrijven in de beveiligingsbranche bedoeld.

Het reiskostenprogramma wordt jaarlijks per loonperiode 1 geüpdated. De update houdt in dat de geodata wordt geactualiseerd. Voor de werking van het programma merk je hier weinig van.

Bedrijven die het reiskostenprogramma geïntegreerd hebben en gebruiken in hun eigen omgeving, kunnen een aanvraag doen voor interface via reiskostenprogramma@triopsys.nl. Indien gebruik wordt gemaakt van het reiskostenprogramma op www.beveiligingsbranche.nl voor het uitvoeren van berekeningen, dan is een aanvraag niet noodzakelijk.

Heb je vragen over het reiskostenprogramma?

Veel vragen over het reiskostenprogramma zijn al beantwoord in de veelgestelde-vragenlijst van het programma. Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan kun je een e-mail sturen naar info@beveiligingsbranche.nl

Hoe kun je gebruikmaken van het reiskostenprogramma?

Dat kan op twee manieren:

  1. Via het reiskostenprogramma op de website. Hier kun je handmatig berekeningen uitvoeren.
  2. Voor werkgevers is een interface beschikbaar waarmee een koppeling gemaakt kan worden met de salarissoftware. Deze interface kan worden aangevraagd via: reiskostenprogramma@triopsys.nl.

Werkt de app ook nog?

Ja, het reiskostenprogramma van de beveiligingsbranche werkt op je mobiele telefoon. De handige applicatie is beschikbaar voor alle platforms en eenvoudig te installeren. Let op: installatie gaat niet via de stores, maar via een speciale link. Bekijk de instructie hiervoor:

© Copyright 2022 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid