Reiskostenprogramma
Snel reisvergoeding berekenen

Reiskosten

Reiskostenprogramma

In de cao particuliere beveiliging is het gebruik van het reiskostenprogramma voorgeschreven in artikel 52 (artikel 47 in de vernieuwde cao-tekst). Het reiskostenprogramma gaat uit van de afstand woon-werkverkeer die u invoert en rekent aan de hand van de afgesproken vergoeding uit wat de werkgever aan de werknemer moet betalen. Het reiskostenprogramma is alleen voor bedrijven in de beveiligingsbranche bedoeld.

Het reiskostenprogramma wordt jaarlijks per loonperiode 1 geüpdated. De update houdt in dat de geodata wordt geactualiseerd. Voor de werking van het programma merkt u hier weinig van.

Bedrijven die het reiskostenprogramma geïntegreerd hebben en gebruiken in hun eigen omgeving, kunnen een aanvraag doen voor interface via reiskostenprogramma@triopsys.nl. Indien gebruik wordt gemaakt van het reiskostenprogramma op www.beveiligingsbranche.nl voor het uitvoeren van berekeningen, dan is een aanvraag niet noodzakelijk.

Heeft u vragen over het reiskostenprogramma?

Veel vragen over het reiskostenprogramma zijn al beantwoord in de veelgestelde-vragenlijst van het programma. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u een e-mail sturen naar info@beveiligingsbranche.nl.

Hoe kunt u gebruik maken van het reiskostenprogramma?

Dat kan op twee manieren:

  1. Via het reiskostenprogramma op de website. Hier kunt u handmatig berekeningen uitvoeren.
  2. Door middel van de reiskosteninterface waarmee u uw verloning/planning software kunt koppelen met de online versie van het reiskostenprogramma. Deze interface kunt u aanvragen via: reiskostenprogramma@triopsys.nl. Voorwaarde is wel dat op de computer waar het reiskostenprogramma geïnstalleerd gaat worden, een internetverbinding is.

Werkt de app ook nog?

Ja, het reiskostenprogramma van de beveiligingsbranche werkt op je mobiele telefoon. De handige applicatie is beschikbaar voor alle platforms en eenvoudig te installeren. Let op: installatie gaat niet via de stores, maar via een speciale link. Bekijk de instructie hiervoor:

 

Bereken uw reiskosten, lees de vaak gestelde vragen of bekijk de toelichting op de berekening