Reiskostenprogramma
Snel reisvergoeding berekenen

Reiskosten

 

Update reiskostenprogramma 2019

Het reiskostenprogramma editie 2019 komt beschikbaar in loonperiode 1. Naast de jaarlijkse update van de geodata is er ook een technische aanpassing: in de nieuwe versie wordt gebruik gemaakt van een webservice (cloud oplossing). Voor de werking van het programma merkt u hier weinig van.

Bedrijven die het reiskostenprogramma geïntegreerd hebben en gebruiken in hun eigen omgeving, kunnen een aanvraag doen voor interface via reiskostenprogramma@triopsys.nl. Indien gebruik wordt gemaakt van het reiskostenprogramma op www.beveiligingsbranche.nl voor het uitvoeren van berekeningen, dan is een aanvraag niet noodzakelijk.

In de cao particuliere beveiliging is het gebruik van het reiskostenprogramma voorgeschreven (artikel 52). Het reiskostenprogramma gaat uit van de afstand woon-werkverkeer die u invoert en rekent aan de hand van de afgesproken vergoeding uit wat de werkgever aan de werknemer moet betalen. Het reiskostenprogramma is alleen voor bedrijven in de beveiligingsbranche bedoeld.

 

Vragen bij de nieuwe update

Hoe kunt u gebruik maken van het reiskostenprogramma? Dat kan op twee manieren:

  1. Via de website van het reiskostenprogramma, benaderbaar via http://www.beveiligingsbranche.nl. Hier kunt u handmatig berekeningen uitvoeren.
  2. Door middel van de reiskostenapplicatie waarmee u uw verloning/planning software kunt koppelen met de online versie (cloud) van het reiskostenprogramma.

Om deze software te verkrijgen dient u een aanvraag te doen via: reiskostenprogramma@triopsys.nl

Voorwaarde is wel dat op de computer waar het reiskostenprogramma geïnstalleerd gaat worden, een internet verbinding is.

 

Werkt de app ook nog?

Ja, het reiskostenprogramma van de beveiligingsbranche werkt op je mobiele telefoon. De handige applicatie is beschikbaar voor alle platforms en eenvoudig te installeren. Let op: installatie gaat niet via de stores, maar via een speciale link. Bekijk de instructie hier voor:

 

Bereken uw reiskosten, lees de vaak gestelde vragen of bekijk de toelichting op de berekening