V-factor 2021

Genomineerden V-factor 2021 bekendgemaakt

De vakjury heeft met trots drie genomineerden voor V-factor 2021 bekendgemaakt. Het zijn Loura Knol (Randstad Bewaking), Marco Engelfriet (Securitas Nederland) en Shelby Perez (SAFENED).

Van de genomineerden maken we in het KNVB Replay Center een videoportret samen met scheidsrechter Danny Makkelie. Vanaf 15 november kun je via de sociale kanalen stemmen op jouw favoriete beveiliger. Degene met de meeste likes wint de publieksprijs. De winnaar volgens de vakjury wordt gepresenteerd tijdens de Branchemiddag op 25 november.

Technologie
Met de jaarlijkse verkiezing zetten we beveiligers die uitblinken in het zonnetje. We zoeken samen met topscheidsrechter Danny Makkelie beveiligers die vooruitkijken en slim zijn met technologie. Professionals die denken in oplossingen en mogelijkheden en/of een kei zijn in samenwerken.

Eerlijker
Digitale technologieën krijgen steeds meer invloed op onze manier van werken en leven. Bijvoorbeeld in het sporten. Een goed voorbeeld daarvan is de Video Assistant Referee (VAR, letterlijk: videohulpscheidsrechter) in het voetbal. Toparbiter Danny Makkelie vindt dat het VAR-systeem het scheidsrechtersvak positief heeft veranderd: “De VAR is bedoeld om wedstrijden eerlijker te laten verlopen en de kans op beslissende scheidsrechtersfouten zo klein mogelijk te maken. We maken het nodige goed met de VAR, waardoor de sport eerlijker wordt.”

Volg de verkiezing op Facebook, LinkedIn en nu ook op Instagram