Beveiliger blijft scherp op nieuw digitaal platform. Vraag ook inlogcodes aan en maak kennis met V-learning.

Vakkennis op elk gewenst moment checken. Jezelf een toets afnemen. En een kijkje nemen in het publieke domein. Het opleidingsfonds biedt de gediplomeerde beveiliger een nieuwe, digitale omgeving om altijd up-to-date te zijn. De werkgever kan onbeperkt inlogcodes aanvragen. Eenmaal ingelogd bepaalt de beveiliger zelf zijn koers.

inlogcodes aanvragen

Direct inloggen

Met het initiatief wil het opleidingsfonds de gediplomeerde beveiliger ondersteunen en 24/7 de helpende hand bieden. Permanente bijscholing is zo binnen handbereik. V-learning kan altijd en overal worden bekeken door de beveiliger. Het maakt niet uit, op kantoor, thuis of bij een opdrachtgever. Altijd heeft de beveiliger kennis over het vak van beveiliger onder handbereik. Kennis die continu wordt aangepast met de laatste ontwikkelingen. Dus verandert er bijvoorbeeld iets in de wet dan verandert V-learning mee. De introductievideo laat zien wat een mooi vak beveiliger is.


Aan de slag met V-Learning

De beveiliger ontvangt van de werkgever persoonlijke inlogcodes om te starten. Nadat de beveiliger de code eenmalig heeft geactiveerd, kan het leven lang leren van start gaan. Want na het activeren van de code heeft de beveiliger zijn eigen profiel aangemaakt en overal toegang. Lees voor het activeren van uw inlogcode eerst de instructies.

Heeft u uw inlogcode al geactiveerd en wilt u gelijk inloggen klik hier. En bekijk zeker de wegwijzer binnen V-learning!

Meer informatie voor de werkgever vindt u hier. Informatie voor de beveiliger vindt u hier.

Wilt u direct uw kennis toetsen over het vak beveiliging, maak de toets van SVPB.

Wilt u V-learning verder intern bekend maken dan heeft het opleidingsfonds banners beschikbaar over V-learning. Deze kunt u zowel voor interne als externe communicatie gebruiken. Vraag ze aan.
De flyer V-learning kunt u downloaden of bestellen.

V-learning biedt een breed scala aan mogelijkheden om vakkennis te checken en up-to-date te houden. Het vak verandert, met V-learning zit de beveiliger er bovenop!