V-learning groeit en breidt uit

‘V-learning voor beveiligers die vooruit willen’

Als professional in de beveiligingsbranche wil je natuurlijk up-to-date zijn en dat ook blijven. GOED NIEUWS! Want nu is er de vernieuwde V-learning. Het platform is opgezet vanuit modules, interactief en kosteloos te gebruiken op je mobiel of tablet. V-learning is goed voor je ontwikkeling en leuk om mee aan de slag te gaan. Wil je weten hoe het werkt bekijk hier dan het introductiefilmpje.

Inlogcodes
Inloggen gaat door middel van codes die de werkgever eenmalig aanvraagt via opleiden@beveiligingsbranche.nl. De codes kunnen intern onbeperkt worden gedeeld met de medewerkers binnen de organisatie. Als er nieuwe modules beschikbaar komen, ontvang je daar als V-learninggebruiker een melding van.
 
Voordelen van V-learning
V-learning geeft alle vrijheid. Elke gebruiker werkt vanuit een persoonlijke pagina die de volgende mogelijkheden biedt:

  • Bepaal zelf welke modules je wilt volgen.
  • Houd je eigen voortgang bij.
  • Laat feedback achter over wat je van de modules vindt.
  • Aan het einde van een aantal modules kan je een certificaat downloaden.

Uitbreiding V-learning
Het platform V-learning is sinds de oplevering in mei 2020 uitgebreid en bestaat momenteel uit ruim 30 modules die speciaal ontwikkeld zijn voor beveiligers. De modules in V-learning zijn opgedeeld in drie thema`s: basiskennis, vakvaardigheden én veilig en gezond werken. Hieronder worden de thema`s verder toegelicht.

In het thema basiskennis zijn een aantal modules opgenomen, waaronder: proactief beveiligen, security awareness en weerbaarheid.

Het thema vakvaardigheden is onderverdeeld in een aantal thema`s, waaronder hospitality, communiceren en toezicht houden.

Tot slot bestaat V-learning uit modules binnen het thema veilig en gezond werken. Voorbeelden van deze thema`s zijn: agressie en geweld, werkdruk en stress én pensioenen.

Privacy
V-learning is persoonlijk en 100% privacyproof. De persoonlijke pagina wordt niet gekoppeld aan de werkgever, waardoor de gebruiker als enige toegang heeft tot de voortgang. SFPB zal alleen het algemene gebruik van V-learning monitoren.