V-learning voor beveiligers die vooruit willen

 ‘V-learning voor beveiligers die vooruit willen’

Vrijdag 15 mei 2020 lanceerde Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) de compleet vernieuwde V-learning. Het nieuwe online platform is exclusief ontwikkeld voor beveiligers
V-learning draagt bij aan het up-to-date houden van vakkennis, is interactief, opgezet vanuit modules en kosteloos te gebruiken.

Aan de slag gaan met V-learning begint met de unieke inlogcode die SFPB toestuurt aan alle werkgevers. De codes kunnen intern onbeperkt worden gedeeld aan beveiligers. De gebruiker registreert zich eenmalig met de code die hij/zij via de werkgever heeft ontvangen.
Kijk hier voor veel gestelde vragen over V-learning.

Cadeau
Tamara van Bunnik, Opleidingscoördinator SFPB: “V-learning is laagdrempelig, snel, persoonlijk, interactief en aantrekkelijk vormgegeven. De leeromgeving maakt enthousiast om mee aan de slag te gaan, omdat je zelf het tempo en je eigen leerroute bepaalt. V-learning past in de duurzame ontwikkeling van professionals in de beveiligingsbranche. Je doet het voor jezelf en dus voor je toekomst. Juist in deze tijd zeggen wij: het is een cadeau voor de beveiliger.”

Privacy
V-learning is persoonlijk en 100% privacy proof. De persoonlijke pagina wordt niet gekoppeld aan de werkgever, waardoor de gebruiker als enige toegang heeft tot de voortgang. SFPB zal alleen het algemene gebruik van V-learning monitoren.

Vrijheid
V-learning geeft alle vrijheid. Elke gebruiker werkt vanuit een persoonlijke pagina die de volgende mogelijkheden biedt:

  • Bepaal zelf welke modules je wilt volgen.
  • Houd je eigen voortgang bij.
  • Laat feedback achter over wat je van de modules vindt.
  • Optioneel: aan het einde van een thema kan je een certificaat aanvragen

De eerste tien modules waarmee gestart kan worden, vallen onder basiskennis. Het zijn onder andere Beroepsvaardigheden, Objecten, Integriteit, Legitimeren, Proactief beveiligen en Security awareness. Aankomend jaar zullen meerdere modules worden opgeleverd.

Planning

De eerste 10 modulen staan op V-learning en zijn thema's die vallen onder vakkennis. Elke periode zullen er nieuwe modules worden ontwikkeld. Als er nieuwe modules beschikbaar komen, ontvang u daar een melding van.