Ervaringen V-learning Petra den Haan

‘Makkelijke en gebruiksvriendelijke bijscholing’

‘Kennis over cybercrime is wake-up call voor de beveiliger’

Petra den Haan, directeur National Recruitment Services BV, neemt deel aan de expertgroep V-learning. We stellen haar vijf vragen over het platform.

Wat zijn de belangrijkste redenen voor beveiligers om te starten met V-learning?

“Dat de aspirant-beveiliger en beveiliger zich niet beperken tot de algemene kennis, maar zich ook kunnen verdiepen in de specialistische sectoren en werkzaamheden binnen de branche. Voor velen een nog onbekend terrein. Door kennis uit te breiden, creëer je interesse in de andere sectoren.” 

Welke reacties ontvang je van gebruikers?

“Wij zien dat de diverse modules als motivator werken, gebruikers zijn enthousiast. De ervaren beveiliger is blij met de vernieuwde informatie en ziet het als toevoeging op zijn huidige werkzaamheden.”  

Wat valt je zelf op als je actief bent op het platform?

"Dat je met weinig handelingen alle modules kan bekijken."

Welke vraag of module heeft je tot nu toe het meest verrast?

"De module Weerbaarheid waar online veiligheid en cybercrime onder vallen. Dit onderwerp wordt steeds belangrijker nu en in de toekomst. Criminelen worden steeds handiger in het kraken van websites en accounts. Dit is een belangrijk onderwerp en een wake-up call voor de beveiliger; wees hierop extra alert tijdens je werkzaamheden. Met deze module komen er gaten aan het licht waar niet iedereen rekening mee houdt."

Wat is in één zin de kracht van V-learning?

"Het verbreden van je kennis, de kans om je te laten bijscholen in een makkelijk, gebruiksvriendelijk programma."

© Copyright 2023 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid