V-personeelswijzer

Het handige online personeelshandboek, op maat gemaakt door deskundigen uit de beveiligingsbranche

Aan de slag met de V-personeelswijzer!

Dit personeelshandboek, op maat gemaakt door deskundigen uit de beveiligingsbranche, is een praktisch en onmisbaar naslagwerk voor het vastleggen van afspraken tussen werkgever en werknemer. De tips en instrumenten die worden aangereikt in de V-personeelswijzer kun je gebruiken als aanvulling op de arbeidsovereenkomst en de cao.

Je  vindt er allerlei voorbeeldbrieven en protocollen, zoals een kledingvoorschrift, uitleg op de loonstrook, een verzuimprotocol tot een inwerkboekje voor nieuwe medewerkers. Zo weet iedereen precies waar hij aan toe is. De V-personeelswijzer: wijzer aan het werk! Vul de juiste gegevens in, maak van het document een pdf en je hebt een personeelshandboek op maat.

Direct online bladeren in de V-personeelswijzer. Klik hier.

Bestanden V-personeelswijzer

Adviesgesprek aanvragen

Heb je als ondernemer, HR-functionaris, personeelsvertegenwoordiging of ondernemingsraad behoefte aan voorlichting of advies op het gebied van arbo of arbeidsmarkt, vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Geef aan waar je vragen over hebt of meer informatie over wenst te ontvangen en het secretariaat neemt contact met je op.

Vragen kunnen gaan over:

  • De Arbocatalogus
  • De branche-RI&E
  • Het HR-pakket
  • Personeelshandboek
  • Etc.

Adviesgesprek aanvragen

© Copyright 2023 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid