Servicecentrum
Het Servicecentrum helpt verzuim te verlagen en werkomstandigheden te verbeteren in de beveiligingsbranche.

Servicecentrum Particuliere Beveiliging

Save the date! Regiobijeenkomsten in het land

 

Het Servicecentrum organiseert vier regiobijeenkomsten (13.30-16.00 uur) ‘De vitale beveiliger’.

 

Datum

Locatie

Plaats

29-05-2018

Postillion Hotel

Dordrecht

26-06-2018

Dominicanen Klooster

Zwolle

27-09-2018

VGZ

Arnhem

06-11-2018

VGZ

Eindhoven

De middagen zijn voor directie, HR-medewerker, OR-leden, kaderleden vakbonden en preventiemedewerkers om ervaringen met elkaar uit te wisselen over agressie en geweld en bedrijfsgezondheidszorg.

U kunt zich hier inschrijven.

Maak gebruik van het branchecollectief van VGZ voor uw ziektekostenverzekering!

Lees meer

Vernieuwde website van de Arbocatalogus gelanceerd op branchemiddag De Veilige Beveiliger

Zo’n zestig HR-medewerkers, directeuren, arbo-coördinatoren, beveiligers en preventiemedewerkers zijn te gast tijdens de branchemiddag De Veilige Beveiliger op 14 november 2017. Het centrale onderwerp: zorgt de beveiliger alleen voor de veiligheid van uw klant of denkt hij ook aan de eigen veiligheid? 

Lees meer

Branche RI&E aangepast

Het Servicecentrum heeft de branche RI&E laten aanpassen. Deze aanpassingen hebben te maken met de wijzigingen in de Arbowet per 1 juli 2017. Op een tweetal punten hebben deze wijzigingen ook gevolgen voor de inhoud van de branche RI&E instrumenten: het contract met de Arbodienst en de taak van de preventiemedewerker.

Lees meer

Kom uit de geldzorgen!

Startpunt Geldzaken heeft sinds kort het derde geldplan gereed: Kom uit de geldzorgen. Dit geldplan is gericht op huishoudens met financiële problemen. Stapsgewijs wordt men geholpen de financiële situatien in kaart te brengen en actie te ondernemen om uit de geldzorgen te komen. Er zijn ook geldplannen beschikbaar met de onderwerpen: Beter rondkomen en Sparen, aflossen of beleggen?

Lees meer

Arbocatalogus Beveiligingsbranche in de Tweede Kamer

Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft in een brief naar de Tweede Kamer over de aanpak van ongewenste omgangsvormen de Arbocatalogus van de Beveiligingsbranche als goed voorbeeld gebruikt. Diverse media zoals het ANP en het AD hebben 26 september jl. bericht over deze brief die u hier kunt lezen. Natuurlijk iets om trots op te zijn.

Wilt u meer informatie over onze Arbocatalogus, klik hier.

Lees meer