V-factor 2023

Voor beveiligers die eruit springen

Jury V-factor 2023 aan de slag

Natuurtalenten gezocht!

De populaire verkiezing staat dit jaar in het teken van natuurtalenten.

Observeren, een scherpe blik, voelen wanneer gevaar dreigt, goed luisteren, stressbestendig en alert zijn, samenwerking, alarmeren. Freelance natuurkenner en tv-boswachter Arjan Postma, bekend van radio- en tv, daagt beveiligers die zich helemaal in hun element voelen uit.

Genomineerden

De jury maakt uiterlijk vrijdag 29 september de drie genomineerden van de V-factor bekend. Ben jij een van de drie? Dan wordt een videoportret van je gemaakt waarmee je de publieksprijs (cadeaubon van 100 euro) kan winnen. Op woensdagmiddag 1 november maakt de jury de winnaar van de V-factor bekend tijdens de branchemiddag in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De winnaar ontvangt een iPad ter waarde van 600 euro.

Vakjury

De vakjury van de V-factor 2023 bestaat uit Arno Hofstede (beveiliger en winnaar van de V-factor 2022), Vincent Vreeken (BeveiligingNieuws.nl), Jacqueline Panneman (namens de werknemersorganisaties en in de dagelijkse praktijk beveiliger), Henriëtte Kassies (adviseur gezond en veilig werken bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging) en Stephan Kapma (Qsteps Trainingen).

 De verkiezing Wie heeft de V-factor? is een initiatief van sociale partners in de beveiligingsbranche.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

© Copyright 2023 Beveiligingsbranche.nl - Disclaimer - Privacybeleid